Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

ΝΥΦΗ, μια ιδέα, πολύ τρέλα, καλή παρέα !

Bachelorette Party των δικών σας προτιμήσεων.

Έως και τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος οργάνωσης για τα όποια bachelorette πάρτι γινόντουσαν στην Ελλάδα. Οι περισσότερες διοργανώσεις bachelor party για τη νύφη γινόταν σε κάποιο μπαρ – club, η νυχτερινό κέντρο και σε κάποιες των περιπτώσεων οι φίλες έφερναν και κάποιον "sexy άνδρα" για στριπτίζ, φέρνοντας την νύφη  (σε περίπτωση που δεν ήταν επαγγελματίας ο stripper) σε αρκετά δύσκολη θέση 

Μπορείτε να κάνετε πολλές, πολλές, πάρα πολλές τρέλες εκείνο το βράδυ, εάν θέλετε όμως αυτές οι τρέλες συμβαδίζουν με το χαρακτήρα της μέλλουσας νύφης υπάρχουν και άλλοι τρόποι ανάθεσης και σίγουρης – καλής οργανωμένης διασκέδασης, όπως να το αναθέσετε στην www.vipbachelor.gr  η να δείτε κάποιες από τις ιδέες για bachelorette party που έχουμε αναρτήσει εδώ.

 Να θυμάστε ότι σκοπός σας είναι να χαρίσετε στη νύφη στιγμές ψυχαγωγίας, με δυο λόγια να δημιουργήσετε για την Νύφη αναμνήσεις ζωής και τίποτε λιγότερο. Σίγουρα θέλετε να της οργανώσετε κάτι ξεχωριστό που θα το θυμάται όλη παρέα  για αρκετά χρόνια, ενώ βέβαιο είναι ότι για την ίδια θα είναι εμπειρία αναμνήσεων από εκείνο το βράδυ.  Φροντίστε η παρέα να  είναι πολύ καλή μιας και είναι ότι πιο σημαντικό αφού θα περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί. Κατά τη διάρκεια του πάρτι, κάντε ότι περνά από το χέρι σας για να περάσει τέλεια το τιμώμενο πρόσωπο δηλαδή η μέλλουσα νύφη. Ακόμη και αν κάτι δεν σας αρέσει κατά την διάρκεια του πάρτι μην το κάνετε θέμα και αν ενοχλήστε πραγματικά από αυτό το κάτι....θυμηθείτε ότι είναι εφήμερο, προσπαθήστε να το λύσετε χωρίς να δημιουργηθεί αναστάτωση και μην ξεχνάτε ότι.....η φίλη σας δεν ζει στην καθημερηνότητα της τέτοιου είδους πάρτι..

Η VipBachelor σάς δίνει την ευκαιρία να προγραμματίσετε το δικό σας εργένικο πάρτι. Με αυτό τον τρόπο σάς δίνετε η δυνατότητα να υλοποιήσετε τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας με τις παροχές τις εταιρείας μας. 
 Όλοι γνωρίζουμε πως η οικονομική κατάσταση δεν είναι στην καλύτερή της φάση και είναι γνωστό ότι το διαθέσιμο budget πολύ συχνά δεν επαρκεί, η www.vipbachelor.gr κάνει πολύ συχνά οικονομικές προσφορές που συμβαδίζουν με τις όποιες επιλογές.


Επιλέξτε απλά την ημερομηνία, τον προορισμό ή την όποια άλλη υπηρεσία Bachelorette Party για να πραγματοποιήσετε το πάρτι των ονείρων σας.





























Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα αναλάβει την κάθε λεπτομέρεια του Bachelorette Party σας, είτε πρόκειται για ημερήσιο, διήμερο, τριήμερο κ.τ.λ.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η εκπλήρωση των φαντασιώσεών σας.

Σας περιμένουμε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου