Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012

Μπάτσελορ πάρτυ, πόσο θα πληρώσετε;


Έχετε άγχος για πολλά … όλοι θέλουμε να είναι τα πάντα εάν είναι δυνατόν στην εντέλεια εκείνη την βραδιά, σίγουρα θέλουμε να είναι  μια αξέχαστη εμπειρία;  ΠΟΣΟ όμως θα μας στοιχίσει ;   


Υπάρχουν πολλά και ακόμη τόσα που μπορεί να έχετε σκεφτεί για την βραδιά του μπάτσελορ πάρτυ, εάν μάλιστα είστε ο υπεύθυνος της παρέας…. ως διοργανωτής, έχετε να σκεφτείτε πολλά, μέσα από τα όσα μύρια είναι σαφώς και το πόσο θα κοστίσει στην παρέα, ας δούμε τι ισχύει στην ελεύθερη αγορά. 

Πρώτο βήμα, ξεκινήστε το σχεδιασμό του….. βάσει του προϋπολογισμού της παρέας σας και του τρόπου με τον οποίο θα πληρωθεί το bachelor πάρτυ.  Οι καλεσμένοι πρέπει πληρώσουν;  

Αν αποφασίσετε να κάνετε αυτό που ονομάζουμε κλειστό bachelor πάρτυ, ……τότε εξετάστε προσεκτικά τις όποιες δυνατότητες σας προσφέρει το συγκεκριμένο μέρος,....... όπου θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ. εάν θέλετε να κάνετε κάποια έκπληξη τύπου συντροφιάς για μία ώρα στον μέλλον γαμπρό, με κάποιο αξιοπρόσεχτο μανεκέν όπως αυτό !!!  θα σας κοστίσει περίπου από 160 έως 200,00 ευρώ για κάθε ώρα υπηρεσιών που θα λάβετε. 

Εάν τώρα, θέλετε να κάνετε κάποια έκπληξη τύπου στριπ τιζ για μία ώρα στον μέλλον γαμπρό, με κάποιο σούπερ μοντέλο π.χ. όπως αυτό !!!  


                                       η το παρακάτω μοντέλο.........

         τότε.................θα σας κοστίσει περίπου 250,00 ευρώ ανά ώρα. 

Αν ο γαμπρός δεν είναι συνηθισμένος στο ξενύχτι, το αλκοόλ και τις περίεργες καταστάσεις καλό θα είναι να κάνετε το bachelor πάρτυ λίγο πιο συντηρητικό ...και όχι σαν και το παρακάτω..... που θα σας κοστίσει για δύο μοντέλα περίπου τα 400,00 ευρώ.

Ξενοδοχείο, αν κάνετε το πάρτυ σας σε ξενοδοχείο .....

Αν οι φίλοι -καλεσμένοι σας έρχονται …..από αρκετά μακριά για να παρευρεθούν στο bachelor πάρτυ,  τότε είναι αναπόφευκτο ότι πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την κράτηση δωματίων, μεριμνήστε για ξενοδοχείο που να δέχεται και την διοργάνωση του bachelor πάρτυ, και την φιλοξενία για ύπνο, μια σουίτα έχει κόστος για ένα 24ωρο περίπου τα 600,00 ευρώ και μπορεί να κοιμίσει 6 άτομα. Και απο εκεί και μετά υπολογίστε τα έξοδα για τυχόν ποτά και άλλα........

Τα στριπτίζ σόου και οι χορεύτριες, αποτελούν για πολλούς αναπόσπαστα στοιχεία πολλών bachelor parties αλλά....... δεν είναι πάντοτε οικονομική η προσέγγιση, ΝΑΙ συμφωνούμε ότι ο γαμπρός δικαιούται μια τελευταία βραδιά ελευθερίας. Κατά αρχήν πρέπει να έχετε πάντα υπόψη αν πρόκειται να οργανώσετε κάτι τέτοιο, ...ότι στο γαμπρό δεν πρέπει να συμβεί οτιδήποτε για το οποίο ενδεχομένως να μετανιώσει στο μέλλον. Να θυμάστε ότι τα όρια ανάμεσα στη διασκέδαση και την παρανομία είναι πολύ …πολύ λεπτά, γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όλοι όσοι θα συμμετάσχετε στο πάρτυ.

Εάν η παρέα αριθμεί δέκα άτομα τότε ….. να ξέρετε …..από δική μας έρευνα…. και μέσω των μαγαζιών που προσφέρουν στριπτίζ σόου …..το κόστος που καλείτε να πληρώσει η παρέα κυμαίνεται από 800,00 έως και 1.200,00 ευρώ και όχι πάντοτε με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 Πρακτορεία οργάνωσης bachelor party
Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες,  εμπιστευτείτε μια εταιρία διοργάνωσης bachelor party, πετυχαίνουμε καλύτερες διαπραγματεύσεις με τα ξενοδοχεία, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα, επιπλέον οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε αξίζουν το κόστος τους. Δεν σας προτρέπουμε να εμπιστευτείτε μόνο εμάς, φανταζόμαστε ότι υπάρχουν κάποια καταστήματα που προσφέρουν πολύ καλό σέρβις.
Ως επιχείρηση προσφέρουμε εύρος εναλλακτικών λύσεων και αντιμετωπίζουμε το κάθε πάρτυ με τελείως διαφορετικό τρόπο, ο σκοπός είναι για εκείνη την βραδιά να περάσετε όλοι καλά και με αξιοπρεπή τρόπο….και όλα αυτά με ασφάλεια και υγιεινή σε κάθε επίπεδο. 

 Το κόστος για μια ασφαλή….. και ποιοτική …..διοργάνωση…. χωρίς να ρισκάρετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από πολλούς παράγοντες ……..είναι πάντοτε τίμιο και ελεγχόμενο από εσάς, προσδιορίστε κατά αρχήν το πόσα θέλετε να διαθέσετε και μαζί με κάποιες άλλες πληροφορίες που αφορούν τα θέλω της παρέας στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα και θα λάβετε προτάσεις και ιδέες για το δικός σας ……… Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Σ Τ Ο μπάτσελορ πάρτυ.  

Προσοχή στα ποτά......


Χάνετε ο έλεγχος.......


Κάποιοι απο την παρέα εκτελούν και χρέη μεταφορέα....


Τα κορίτσια εύκολα αρχίζουν τις τρέλες........
Ο χαβαλές ... είναι αναπόσπαστο κομάτι των πάρτυ.....
Θέλει προσοχή το ποτό...........


Να θυμάστε ότι...πρέπει να είστε κύριοι..... !


Ο γαμπρός θέλει πάντοτε ...ΠΡΟΣΟΧΗ.


Αν και κάποιες φορές είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.........
Καλό θα είναι να είστε .....ΤΡΕΛΟΙ ......


Μια βραδιά είναι ......ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


Και αν περάσει δύσκολα.........


Σταθείτε στο ύψος των ...περιστάσεων.


Όσο μπορείτε.........


ΑΝ μπορείτε......


Αστειευόμαστε.....ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ το...αξίζει σε όλους σας.

www.vipbachelor.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου