Τρίτη, Ιουνίου 17, 2014

μπατσελορ πάρτι στο σπιτι


Όπως, όμως, όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή, το bachelor για να πετύχει χρειάζεται οργάνωση – και μάλιστα περισσότερη από αυτή που απαιτείται σε ένα οποιοδήποτε άλλο απλό πάρτι, ……..που αν τελικά δεν πετύχει μπορεί κάλλιστα να αφήσει πολύ άσχημες εντυπώσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους, φίλους και μη……..είναι επίσης βέβαιο ότι όταν πρόκειται για ένα τέτοιου είδους πάρτι, όπως είναι το μπάτσελορ πάρτι, είναι σχεδόν αδύνατο να ευχηθείς και του χρόνου, τουλάχιστον όταν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο πρόσωπο. 



Στο σήμερα, η οικονομική κρίση, έφερε όπως και σε πολλές άλλες δραστηριότητες της ζωής μας περικοπές αλλά η v. i. p. bachelor αντιδρώντας άμεσα δημιούργησε για την κάθε τέτοιου είδους περίσταση, προγράμματα εκδηλώσεων οικονομικού ύφους, που θα σας δώσουν την δυνατότητα  εκείνη την ημέρα να πραγματοποιήσετε το δικό σας, μπάτσελορ πάρτι, αρκετά οικονομικά,


ΠΩΣ ;


Απλά κάντε το πάρτι του εργένη φίλου σας στο φιλικό σπίτι η γενικά σε ιδιωτικό χώρο, προμηθευτείτε τα απαραίτητα για την περίσταση και στείλτε έγκαιρα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην vip bachelor info@vipbachelor.gr  για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή κοριτσιών στο πάρτι σας. 



Πρόκειται για επαγγελματίες χορεύτριες οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για την περίσταση.



Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από κάποια  home bachelor party που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα,.



Οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές και έχουν υποστεί επεξεργασία για ευνόητους λόγους.



Οι σχολιασμοί γράφτηκαν σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους, φίλους και κουμπάρους των γαμπρών.

Ας ξεκινήσουμε με το πάρτι του Ανδρέα, μπήκε στο σπίτι του λίγες ώρες πριν απο την επίσημη έξοδο μαζί με την παρέα του και αντίκρυσε την Μονικ......

ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΔΡΕΑ ????

                                      
Τα υπόλοιπα παραλείπονται......

                       Η συνέχεια αφορά το πάρτι του Αλέκου ....

και σε αυτήν την περίπτωση ο ηθικός αυτουργός είναι ο κουμπάρος του οποίου τα χέρια ήταν μάλλον πολύ ατίθασα...χα χα χα

 Και κάπου εδώ σας παρουσιάζουμε το πάρτυ δυο κολλητών που η τρέλλα τους δεν είχε όρια......Τάσο να ζήσεις τα καλύτερα στην ζωή σου μαζί με τον τρελό κουμπάρο.


                        στην αρχή στο σπίτι.....και μετά σκάφος !!!!!




Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ .....ΧΑ ΧΑ ΧΑ 

Συνεχίζουμε με το πάρτι του πρώην εργένη ονόματι Στέλιου, είχε πολύ πλάκα και ας μην μπορούμε να δημοσιεύσουμε όλες τις φωτογραφίες που μας έστειλε η παρέα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απο διάφορα άλλα πάρτυ ....αλλά τα σχόλια μάλλον είναι ...δικά σας.


Μόνο γέλιο ....η καζούρα της παρέας  ήταν μεγάλη......

Το κύριο συστατικό ενός μπάτσελορ πάρτι πιστέψτε μας είναι ο χαβαλές.

 Η έκπληξη του μέλλοντα γαμπρού ....είναι πάντα κάτι το απερίγραπρο.
 Τα σχόλια δικά σας..........σκεφτείτε τοσαν ιδέα για ένα διαφορετικό bachelor party.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο στιγμές των πάρτι που πραγματοποιήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους, επίσης βλέπετε και κάποιες κοπέλες που συνεργάστηκαν με την εταιρεία μας.











Πρώτη και βασικότερη προϋπόθεση για να είναι ένα επιτυχημένο bachelor είναι η ορθή προετοιμασία του, είτε πρόκειται για την Νύφη και το Γαμπρό, η για οποιαδήποτε άλλου είδους παρόμοια διοργάνωση.



Πολύ σημαντικοί λοιπόν παράγοντες για την όποια διοργάνωση είναι ο χρόνος διεξαγωγής, ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετέχουν, και ο τόπος που θα επιλέξετε για το πάρτι, η εταιρία μας προτείνει για την καλύτερη αποτελεσματικότητα της διοργάνωσης να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής που αφορά την εκδήλωση που θα επιλέξουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου