Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2010

Νύφη το τέλειο πάρτι

Σήμερα όλο και περισσότερες μελλόνυμφες προτιμούν να χαρούν το πάρτι πριν από το γάμο τους, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν. Ο λόγος ? ….. Θέλουν να διαρκεί πολύ περισσότερο........... και για αυτό το λόγο επιλέγουν προγράμματα διήμερα η τριήμερα .......θέλουν να αποφύγουν τον πονοκέφαλοαπο ένα ...ας πούμε έντονο πάρτι ....και γενικά .....προτιμούν να χρησιμοποιήσουν το πάρτι τους ως χαλαρωτικό διάλειμα πριν από το γάμο.



Το πιο ακραίο που μου ζητήθηκε από μελλόνυμφη ήταν να οργανώσω το δικό της bachelorrete πάρτι σε κάποιο νησί του Αιγαίου με συντροφιά της….  όλη σχεδόν την τάξη του κολλεγίου όπου φοιτούσε πριν από 3 χρόνια, και μπορεί αυτό να μην ήταν ακραίο…… το ότι ήθελε όμως κάθε βράδυ τρία, η τέσσερα κόκκο μπόι …. μαζί με κορίτσια για στριπτίζ σόου μάλλον ήταν υπερβολικό …  το πάρτι διήρκησε 3 ημέρες. 

 Η γνώμη μας για ένα διαφορετικό bachelorette party,  σημαίνει , καλή αληθινή παρέα ότι θα πρέπει να σκέφτονται όλες οι κυρίες την Νύφη και το πώς θα περάσει καλά, διαβάστε ένα από τα ιδιαίτερα e-mail που λάβαμε για την διεξαγωγή ενός bachelorette πάρτι

H φίλη μου παντρεύεται, θέλει να το γιορτάσει για τα καλά, έχει παρευρεθεί σε μια σειρά από διάφορα bachelorette party, της φαίνονται όλα Ι Δ Ι Α , έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ? θα είναι στο πάρτι μου λίγες και εκλεκτές καλεσμένες και θέλω να περάσουμε καλά όλες…… 
 
Ετοιμάσαμε πρόγραμμα για φαγητό και ποτό, όλα μέσα σε σκάφος και όλα αυτά σε μια κοντινή ημερήσια κρουαζιέρα. Το βράδυ η επίσκεψη του χορευτή μας, έδωσε ένα πιο……. Ξεχωριστό χαρακτήρα διασκέδασης, η βραδιά κύλησε με την συνοδεία ζωντανής μουσικής από την τρελοπαρέα της vip.  Η επόμενη ημέρα είχε spa, μασάζ, σάουνα και άλλα …που αδυνατούμε να αναφέρουμε, ένα είναι το βέβαιο, ένα διήμερο πάρτι που έμεινε αξέχαστο σε όλη την παρέα της νύφης αλλά και στην ίδια την ΝΥΦΗ.  


Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ στο info@vipbachelor.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου