Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

Ιδέες για bachelor party, bachelorette night

Έχουμε οργανώσει κατά καιρούς αρκετά πετυχημένα bachelor πάρτι, υπάρχουν αρκετά μυστικά που θα κάνουν το πάρτι εκείνης της βραδιάς να ξεχωρίσει, πριν από όλα και από όλους κατά΄την γνώμη μας σημαντικό στοιχείο αποτελεί η παρέα. Κάντε μια λίστα με τους πραγματικούς φίλους, αφήστε τους δισταγμούς και τις υποχρεώσεις, δεν παντρεύεστε κάθε ημέρα ούτε κάνετε τέτοιου είδους πάρτι κάθε ημέρα. Αναρωτηθείτε τι ευχαριστεί ΠΡΩΤΑ εσάς και αμέσως μετά τους αληθινούς φίλους . η καλή παρέα είναι η ΠΡΩΤΗ και καλή ιδέα που μπορεί να έχετε για να διασκεδάσετε εκείνο το βράδυ. 


                                             Bachelorette Parties
                             
                                              Bachelorette party ideas
 Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πάρτι που διοργανώσαμε και πάρτε ιδέες για να οργανώσετε το δικό σας bachelor πάρτι :




 Το bachelor  party του Γιώργου Τ. η παρέα οχταμελή, κλείσαμε σουίτα στο λεκανοπέδιο της Αττικής για δέκα άτομα (από εκείνες τις σουίτες που έχουν ασφάλεια εννοείται) και ετοιμάστηκαν όλα και όλοι για μια νέα εμπειρία,(εκτός από τον Γαμπρό που δεν ήξερε τι το περιμένει) κανονίσαμε θαλάσσια σπορ, μεσημεριανό τραπέζι με πλούσιο φαγητό, το βράδυ στην σουίτα φρούτα, ποτά και όχι μόνο. …… καταλαβαίνετε !!!  Είναι διαφορετικό, δεν είναι και πολύ ακριβό σχετικά με κάποια νυχτερινή έξοδο μέσα σε καπνούς και φασαρία και η συνέχεια …..

                                         
                                   bachelor party for women



Το bachelorrete  party  της Κατερίνας Π. η παρέα των 7 κοριτσιών χωρίς στερεότυπα….. και η εντολή από την κουμπάρα μόνο μία, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΝΥΦΗ, θέλουμε ιστιοπλοικό και ένα σαββατοκύριακο με τα όλα του. Το σκάφος ετοιμάστηκε με πλήρη τις προμήθειες του φαγητού, ο skipper στο πόστο του και το ταξίδι στον Αργοσαρωνικό ήταν γεγονός. Η παρέα πέρασε τέλεια με τις συζητήσεις και τα πειράγματα να έχουν πάρει φωτιά, μια νυχτερινή έκπληξη περίμενε στο λιμάνι του Πόρου την μέλλουσα Νύφη και την παρέα της και ……… είναι σίγουρα μια πρόταση για το διαφορετικό του πράγματος, τους μήνες που δεν χαρακτηρίζονται από μεγάλες χρεώσεις είναι σίγουρα μια καλή οικονομική πρόταση που θα συγκινίσει πολλές φίλες αν τη επιλέξουν.

                            
                                                  best ideas for Bachelorette Parties

    
                                                            best ideas for  Bachelor Parties








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου