Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2010

Bachelor party εργενηδων παρτι





Σήμερα όλοι όσοι γνωρίζουν την δουλειά μου, με ρωτούν για το πώς θα διοργανώσουν το καλύτερο μπάτσελορ πάρτι εργένηδωνbachelor party για τον κολλητό τους η την κολλητή τους .... Υπάρχουν και οι κουμπάροι, δεν τους ξέχασα !
Πληροφοριακά λοιπόν, και μετά από ............ και πλέον διοργανώσεις που …….ομολογουμένως χάρηκα και εγώ προσωπικά…. ο ίδιος σας λέω ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ !
Δεν πρέπει και είναι σίγουρο, ότι δεν θέλετε να είναι κάτι το συνηθισμένο, με δύο λόγια…….  Όχι ,…..όπως το παρουσιάζουν κάποιες ταινίες, η όπως το εννοούν κάποιοι γενικότερα, το βέβαιο είναι πάντως ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να ζήσει κάποιος , η κάποια έντονα αυτή την διοργάνωση, να χαρεί τις στιγμές του ως εργένης με την παρέα του στο σήμερα, κατά την διάρκεια του πάρτι να αναπολήσει με τους φίλους η τις φίλες…… στιγμές από το παρελθόν , να μιλήσει για το αύριο του….. με την η τον σύντροφο της ζωής που έρχεται.
Γενικότερα ως πληροφορία, τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια το έθιμο θέλει το bachelor στην Ευρώπη, να έχει χαρακτήρα επίτιμης προσωπικής γιορτής για τον Γαμπρό, η την νύφη, ευτυχώς στην Ελλάδα το διατηρούμε ως αναπόσπαστο κομμάτι του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού μας.
 

 Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ στο info@vipbachelor.gr


Η εταιρία δραστηριοποιείτε στον Ελλαδικό χώρο και ειδικότερα στην Αθήνα -Νομός Αττικής ,

Για να προγραμματιστεί ένα μέσο Πάρτι απαιτούνται περίπου 90 ώρες από την στιγμή της ανάθεσης από τους ενδιαφερόμενους. θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας τουλάχιστον 2 μήνες πριν, στις περιπτώσεις που τα πάρτι σας περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ατόμων, η αφορούν την επαρχία.

Ως διοργανώτρια εταιρία, δεν αποφασίζουμε για λογαριασμό σας, αλλά σας ενημερώνουμε ότι η έγκαιρη επικοινωνία μαζί μας θα σας δώσει την δυνατότητα, να εξασφαλίσετε το μέγιστο όφελος των υπηρεσιών μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου