Τρίτη, Μαΐου 03, 2011

Οργανώστε τo bachelor party για τον μέλλον Γαμπρό η την μέλλουσα Νύφη

Πάρτυ εργένηδων Γαμπρός bachelor party .Νύφη Bachelorette party

 


Συνήθως τα περισσότερα άρθρα που δημοσιεύονται, αφορούν το τι πρέπει να κάνετε για το επικείμενο bachelor party. σε αυτό το άρθρο αποφασίσαμε να γράψουμε το τι πρέπει να αποφύγετε, δηλαδή τι να μην ΚΑΝΕΤΕ.

Η γνώμη μας ! 

Βασική προϋπόθεση και κανόνας, για ένα bachelor πάρτι, να αποφύγετε να καλέσετε στην παρέα σας … ανθρώπους που..... ΔΕΝ...... είναι πραγματικά κολλητοί, η στην περίπτωση του bachelorette πάρτι Κολλητές . το έχουν κάνει αρκετές παρέες και το μετάνιωσαν, έχουμε δεκάδες ακούσματα για άτυχες βραδιές, όσα και αν ξοδέψετε για εκείνο το βράδυ θα σας φανούν πολλά, αν δεν μείνει ευχαριστημένος ο γαμπρός και η παρέα των αληθινών φίλων.

Αποφύγετε να  σκεφτείτε για εκείνο το βράδυ συνηθισμένες τακτικές για το  bachelor του φίλου σας, οι περισσότεροι έχουν πάει σε strip και άλλα μαγαζιά τέτοιου είδους, όχι ότι δεν είναι μια λύση αλλά…….. σίγουρα....... η κατά πάσα πιθανότητα ο μέλλον γαμπρός έχει επισκεφτεί ένα τέτοιο μέρος στο παρελθόν, ΑΡΑ   ?

Μην, προσπαθήσετε να οργανώσετε το bachelor πάρτι του Γαμπρού η της Νύφης τελευταία εβδομάδα, θα έχει προχειρότητα και το αποτέλεσμα θα είναι τι άλλο από …πρόχειρο.

Οικονομικά, μην εμπιστευτείτε “δήθεν” κολλητούς η κολλητές για την βραδιά του bachelor πάρτι, όταν θα έρθει εκείνη η δύσκολη ώρα της συγκέντρωσης χρημάτων …… ΟΛΑ και όλοι θα είναι ΔΗΘΕΝ.

ΜΗΝ εμπιστευτείτε ανθρώπους από το στενό συγγενικό περιβάλλον, κάποια στιγμή, κάποια ημέρα για χίλιους δυο λόγους θα γίνει αναφορά σε εκείνη την βραδιά και η περιγραφή για το bachelor, η το bachelorette πάρτι θα πάρει άλλες διαστάσεις.



Η οργάνωση του bachelor party είναι κατά την γνώμη μου πολύ σημαντική, κανένας μέλλον γαμπρός η μέλλουσα νύφη δεν θα ήθελε για εκείνη την βραδιά να ζήσει κάτι συνηθισμένο, η ολοκλήρωση των προετοιμασιών ενός bachelor party απαιτεί και αυτή προετοιμασία και προγραμματισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου